Inzite Marketing
  Forside   Det kan vi hjælpe med   Konceptet   Budgetoptimering   Kontakt
 
<b><BR><H2>SPAR DE UFRUGTBARE UDGIFTER</H2></b><br>Når man ikke er beskæftiget med markedsføring til daglig, kan det være svært at vurdere,<br> hvilke omkostninger, der er godt givet ud - og hvilke der er spild af både tid og penge.<br><br>Som ekstra serviceydelse tilbyder INZITE i relevante sammenhænge at hjælpe <br>med den lavpraktiske budgetprioritering - og håndhævelsen af den.
 

Vi kan bidrage på flere niveauer

Vores bidrag kan være alt fra at give et begrundet svar på et konkret spørgsmål - og til at agere decideret GATEKEEPER og være virksomhedens primære kontaktperson i marketingsammenhænge.

Graden af mulige besparelser og/eller gevinster er utrolig forskellig. Vi oplever stadig nogle af de helt grelle eksempler, hvor f.eks. 100 tkr. om året til diverse telefonbogsannoncer har været almindelig accepteret - nærmest som en gammel vane - mens samme virksomhed kan vægre sig mod at bruge bare nogle få tkr. på Google optimering. I sådanne tilfælde er vores rådgivning enkel - og særdeles givtig for virksomheden.

Som oftest er det dog langt mere nuancerede alternativer, der skal tages stilling til. Men hovedreglen er, at der kan hentes væsentlige besparelser og/eller væsentlige gevinster, når budgettet - eller det vanlige forbrug - underkastes et nøjere eftersyn.

 
 
 
 
INTERNE GENVEJE
Fremdrift & Vedligehold
Webdesign med mere
Google optimering
Google AdWords kampagner
 
Markedsføring på Facebook
Optimering af platforme
Konceptbeskrivelse
Budgetoptimering
INFOLINKS
INZITE på Facebook
Abonner på RSS feeds
Søg på Google
Domænetester

info@inzite.dk