Inzite Marketing
  Forside   Det kan vi hjælpe med   Konceptet   Budgetoptimering   Kontakt
 
<b><br><h2>HJÆLP TIL HJEMMESIDEN OG WEBSHOPPEN</h2></b><br>Hjemmesiden og webshoppen kræver attention, kompetencer og ressourcer,<br>hvis de skal sikre resultater.<br><br>INZITE kan hjælpe dig med optimal udnyttelse af hjemmeside og <br>webshop - og vi kan også hjælpe med din øvrige markedsføring.<b><br><h2>Gør effektivt op med halve løsninger</h2></b><br>Internettet kan sikre din markedsføring en enorm gennemslagskraft for<br>relativt små penge - målt i forhold til, hvad man tidligere kunne bruge på<br>annoncering i dagblade, tidskrifter og telefonbøger m.m. Alligevel får<br>mange virksomheder ikke udbytte af deres tilstedeværelse på nettet.<br><br>INZITE hjælper dig med at udfolde dit online potentiale.
 

Fremdrift & vedligehold

Succesfuld markedsføring skabes af vedholdenhed og timing. De virkemidler og medier, der bringes i anvendelse skal have en konstant aktualitetsværdi, for at give optimal effekt. INZITE kan drive din løbende markedsføring proaktivt på alle niveauer - naturligvis altid med dig som sparringspartner og beslutningstager.
Læs mere
 

Webdesign med mere

I relation til hjemmesider, webshops og mobile løsninger er grafisk design ikke blot et spørgsmål om mode, smag og behag. En succesfuld løsning er som oftest kendetegnet ved, at designet understøtter kommunikationen mellem formidler/sælger og forbruger/kunde. INZITE har kompetencerne og værktøjerne til at løse din samlede grafiske opgave.
Læs mere
 

Google optimering

For langt de fleste virksomheder er en høj indeksering/placering på Google et meget vigtigt element i markedsføringen - for mange endda en helt afgørende forskel på succes og fiasko. God eksponering ved relevante søgninger er ganske enkelt lig med flere besøgende, større kendskab og større omsætning.
Læs mere
 

Google AdWords

Den organiske søgemaskineoptimering er langt den vigtigste, da den tegner mere end 80% af de samlede søgninger og søgehits på Google. Men betalte annoncer kan i mange tilfælde være et vigtigt og effektfuldt supplement - herunder ikke mindst Google Adwords, som er en annoncetype, hvor betalingen opgøres og afregnes efter antallet af klik.
Læs mere
 

Markedsføring på Facebook

Markedsføring handler om at gøre sig synlig, der hvor kunderne befinder sig. Viral markedsføring er derfor en mulighed man bør overveje meget nøje. Der er ikke mindre end 2,4 millioner brugere af Facebook - bare i Danmark - og dine kunder er med garanti også rigt repræsenteret...!!!

Læs mere
 

Optimering af platforme

En rationel og gennemført håndtering af din online markedsføring stiller visse minimumskrav til de software-platforme du råder over. Måske er du allerede velforsynet på dette område, men hvis ikke dit CMS-system, din shop og/eller dine eventuelle supplerende software-løsninger er tidssvarende, kan vi hjælpe dig med at bringe det på plads.
Læs mere
 
 
 
 
INTERNE GENVEJE
Fremdrift & Vedligehold
Webdesign med mere
Google optimering
Google AdWords kampagner
 
Markedsføring på Facebook
Optimering af platforme
Konceptbeskrivelse
Budgetoptimering
INFOLINKS
INZITE på Facebook
Abonner på RSS feeds
Søg på Google
Domænetester

info@inzite.dk