Inzite Marketing
  Forside   Det kan vi hjælpe med   Konceptet   Budgetoptimering   Kontakt
 
<b><br><h2>SØGEMASKINEOPTIMERING ER AFGØRENDE</h2></b><br>Google optimering og optimering på andre søgemaskiner kan betyde 'alt',<br>hvis den bygger på relevante søgekriterier (søgeord og søgesætninger).<br> INZITE kan forestå en målrettet søgemaskineoptimering fra indledende<br> søgeordsanalyse og til resultatet (indekseringen) er på plads - hvilket<br> konkret vil sige, at de relevante kriterier ´hitter´<br> højt på side 1 i søgeresultaterne.
 

Introduktion til søgemaskineoptimering

Google repræsenterer pr. 2012 over 90% af alle internetsøgninger i Danmark og resten af verden - og søgeværktøjerne er under konstant videreudvikling.

En optimeringsopgave går kort fortalt ud på at udnytte Googles søgemuligheder og deres prioriterede indekseringsregler optimalt. Dels skal forskellige delelementer på din webløsning bringes til at spille sammen - og dels kan forskellige eksterne øvelser bringes i spil, for at skabe et netværk af forbindelsesveje ind til din løsning.

Nogle af de mere gængse optimeringsdiscipliner er listet nedenfor:

  • Indledende søgeordsanalyse
  • Kritisk udvælgelse af søgeord og søgesætninger
  • Formulering og implementering af "long tailed descriptions" (lange titelbeskrivelser)
  • Optimering af redaktionelle overskrifter og brødtekster
  • Prioriteret linkbuilding
  • Besøgs- og konverteringsmåling m.m.
  • Evaluering og praktisk opfølgning

Google optimering kan for mange synes som en diffus opgave, som er svær at tackle. Sådan ser vi ikke på det. Alle statistikker viser således, at det kun er side 1-placeringer, der har værdi - primært de øverste 4 pladser - og det er da dejlig konkret!

Det kan dog være svært at forudsige, hvor stor en indsats det kræver, at opnå en optimal placering på sine kriterier. Derfor er det meget vigtigt, at man går systematisk til værks og prioriterer sin indsats skarpt. I praksis viser det sig altid, at nogle kriterier kan løftes i mål med en overkommelig indsats, mens andre kræver en ekstraordinær indsats. Måling undervejs i processen er således en vigtig del af rutinen.

Effekten af en velgennemført optimering vil ofte være eksplosiv fra start. Andre gange vil det kræve lidt resultatevaluering og justering på hvert udvalgt søgekriterium, før man rammer det endelige topniveau.

INZITE´s medarbejderteam har arbejdet med Google optimering siden begrebets fødsel, og vi anser det i dag for at være et af vores mest værdiskabende kompetenceområder.

 

 
 
 
 
INTERNE GENVEJE
Fremdrift & Vedligehold
Webdesign med mere
Google optimering
Google AdWords kampagner
 
Markedsføring på Facebook
Optimering af platforme
Konceptbeskrivelse
Budgetoptimering
INFOLINKS
INZITE på Facebook
Abonner på RSS feeds
Søg på Google
Domænetester

info@inzite.dk