Inzite Marketing
  Forside   Det kan vi hjælpe med   Konceptet   Budgetoptimering   Kontakt
 
<b><br><h2>EFFEKTIV MARKEDSFØRING PÅ NETTET M.M.</h2></b><br>Effektiv markedsføring for små penge er den modsigelse, som INZITE<br> ønsker at gøre til skamme med et unikt koncept. <br><br>Vi sikrer dig resultater via en komplet hjælpepakke,<br> som dækker hjemmeside, webshop, tryksager m.m.
 

Vores ønsker


Vi ønsker helt bogstaveligt, at sikre kvalitet og handlekraft i alle stadier og facetter af din markedsføring. Og vi udfylder gerne en rolle som betroet "INSIDER" under rammer som kan sammenlignes med et deltids ansættelses-forhold.

Idéen er, at indsigt og synergi gradvis bliver en kæmpe resultatmæssig gevinst, mens dine forpligtelser i forhold til et normalt ansættelsesforhold er lempet kraftigt.

I samspil med vores egen organisering giver konceptet os mulighed for at tilbyde præcis det vi ønsker - nemlig faglig topkvalitet til uhørt lave timepriser.

Dine fordele


Dine mest iøjnefaldende fordele er måske, at vi arbejder til branchens laveste timepriser. Gennem en fast outsourcing-aftale kan vi således tilbyde en pris på under 500 kr. pr. time. Men den mest interessante fordel er, at vi, med et løbende, proaktivt engagement, kan drive din markedsføring kvalificeret og gennemført fra A-Z.

Fordelene er ikke betinget af en større mængde timer. En outsourcing-aftale kan lyde på alt fra 1 til 100 timer pr. måned.

Forudsætningen fra vores side er udelukkende, at vi kan planlægge de timer vi skal levere - og dermed optimere vores ressourceforbrug.

Lær os at kende først


Tillid og indbyrdes forståelse er grundelementer i et optimalt samarbejde. Vi tilbyder derfor en introduktionsaftale, som giver begge parter mulighed for at evaluere "kemien", inden vi tilrettelægger et mere permanent samarbejde. Den fungerer grundliggende som en almindelig outsourcing-aftale, men er forsynet med en udløbsdato fra start. Antallet af timer kan også her fastsættes frit.

Iøvrigt er også en almindelig outsourcing-aftale meget let opsigelig og med kort udløb, så du bliver under ingen omstændigheder stavnsbundet til INZITE.

Ring eller skriv til os, og lad os aftale et uforpligtende møde, hvor vi i fællesskab kan kigge nærmere på, hvordan vi kan optimere din markedsføring.

Tlf. 96 47 40 40
Mail: info@inzite.dk
               
    
    
    
   
 

PrismodelOutsourcing


Med en fast outsourcing-aftale kan vi planlægge vores tid meget præcist og rationelt - og dermed sikre dig en ekstrem lav timepris.

De vigtigste rammer:
 • Fast afsatte antal timer pr. måned
 • Timeantal kan justeres med måneds varsel
 • Fakturering en gang pr. måned
 • Evt. transporttid tæller som alm. timer
 • Outsourcing omfatter alle marketingydelser
 • Outsourcing omfatter ikke teknisk udvikling


Klippekort


Ved køb af helt traditionelt klippekort sikrer du dig ligeledes en kraftigt reduceret timepris.

De vigtigste rammer:
 • Prisen falder trinvis med antallet af timer
 • Klippekort under 50 timer faktureres forud
 • Klippekort over 50 timer kan faktureres i dele
 • Udløbstiden afhænger af opgaven

Anfordring


Du kan naturligvis også rekvirere INZITE´s assistance uden forudgående aftale.

De vigtigste rammer:
 • Der afregnes efter fuld timepris
 • Der afregnes pr. påbegyndt kvarter
 
 
 
INTERNE GENVEJE
Fremdrift & Vedligehold
Webdesign med mere
Google optimering
Google AdWords kampagner
 
Markedsføring på Facebook
Optimering af platforme
Konceptbeskrivelse
Budgetoptimering
INFOLINKS
INZITE på Facebook
Abonner på RSS feeds
Søg på Google
Domænetester

info@inzite.dk