Inzite Marketing
  Forside   Det kan vi hjælpe med   Konceptet   Budgetoptimering   Kontakt
 
<b></br></br><h1>Det siger kunderne...</h1></b>
 
 Henriette Sabine Thorup
Marketing Manager
AAG A/S
(August 2012)


En værdsat samarbejdspartner


Med ønsket om en kreativ, innovativ og brugervenlig hjemmeside har AAG i sin tid valgt INZITE som samarbejdspartner. Siden 2010 har samarbejdet været baseret på en outsourcing-aftale, som omfatter både webdesign, vedligeholdelse, søgemaskineoptimering, Google AdWords m.m. Det betyder, at vi kan bruge vores ressourcer optimalt og rette fokus på det, vi er bedst til – nemlig rådgivning af kunder om tekniske gummiprodukter/løsninger.

INZITE er en værdsat samarbejdspartner. Gennem en yderst kompetent, fleksibel og altid imødekommende service føler vi os værdifulde. Vi er sikret en løbende optimering og en konstant videreudvikling med tilpasninger og custom made funktioner af vores hjemmeside, så vi altid er på forkant med nye tiltag og muligheder inden for cyberspace.

Med vores egen kontaktperson hos INZITE har AAG fået en unik og personlig service samt en sparringspartner, som formår at afspejle vores værdier, og som imødekommer alle vores krav og specifikationer – ofte med kort varsel.

I dag får AAG stor ros for vores hjemmeside, som kunderne ser som lettilgængelig, brugervenlig og overskuelig, og det må absolut være de vigtigste egenskaber for et website – at kunderne hurtigt kan finde det, de har brug for og samtidig let kan komme i kontakt med os. Jeg kan varmt anbefale INZITE som samarbejdspartner.Anne-Mie Nielsen
Inspektor
Dronninglund Gymnasium
(August 2012)


God dialog gør hele forskellen


På Dronninglund Gymnasium lægger vi stor vægt på, at vores hjemmeside afspejler vores værdier. Vi tilbyder et uddannelsesmiljø, der får kvalitet, mangfoldighed og trivsel til at gå hånd i hånd i dagligdagen. Det skal vores hjemmeside gerne signalere, og det synes vi den gør i den aktuelle form.

Specielt inden for de seneste 3-5 år har vi haft stor fokus på, at gøre hjemmesiden til et bærende omdrejningspunkt for vores kommunikation med nuværende og kommende elever og forældre. I denne proces har INZITE´s medarbejdere spillet en afgørende rolle. Vi har altid selv en grundliggende idé om, hvilken retning vi gerne ville bevæge os i – og INZITE bidrager løbende med kvalificeret rådgivning og med praktiske kompetencer inden for design, opbygning og vedligehold.

I 2010 fik vi tilbudt en ny samarbejdsform, som forløber for INZITE´s nuværende outsourcing-koncept. Det sagde vi ”JA TAK” til, og den beslutning har vi ikke på noget tidspunkt fortrudt, tværtimod. Vi har en altid nærværende og proaktiv samarbejdspartner, som sikrer os en kort afstand fra tanke til resultat – og som hjælper os med at holde overblik over nye muligheder.

En væsentlig kvalitetsparameter har også været den altid hurtige reaktionstid, vi har oplevet - fra vi i hverdagen henvender os til INZITE med ønsker - og til effektuering af disse.

Sidst men ikke mindst bør nævnes, at samarbejdets nuværende omfang næppe ville kunne passes ind i Dronninglund Gymnasiums budgetter, hvis ikke samarbejdsformen (og prisen) var som den er.

Jeg kan hermed videregive mine bedste anbefalinger.

 
 
 
INTERNE GENVEJE
Fremdrift & Vedligehold
Webdesign med mere
Google optimering
Google AdWords kampagner
 
Markedsføring på Facebook
Optimering af platforme
Konceptbeskrivelse
Budgetoptimering
INFOLINKS
INZITE på Facebook
Abonner på RSS feeds
Søg på Google
Domænetester

info@inzite.dk