Inzite Marketing
  Forside   Det kan vi hjælpe med   Konceptet   Budgetoptimering   Kontakt
 
<b><br><h2>MARKEDSFØRING VIA FACEBOOK</h2></b><br>Såkaldt viral markedsføring er vel vor tids mest potente vej til,<br> at drive effektfuld kendskabsmarkedsføring (behovsskabende<br> markedsføring). Her på siden behandler vi specifikt Facebook,<br>men også Youtube og Twitter er muligheder som bør tages <br>under overvejelse.
 

Branding / Kendskabsmarkedsføring

Facebook er et optimalt udstillingsvindue i forhold til at skabe generel opmærksomhed omkring din virksomhed. Via den uformelle tone og den virale spredning er Facebook født til at vedligeholde kontakten med nuværende kunder - og ikke mindst til at skabe kontakt til fremtidige kunder.

 

Engagering af dine kunder

Via Facebook har du enkel og effektiv adgang til at promovere tilbud og aktiviteter. Du har samtidig mulighed for at interagere med dine kunder via konkurrencer, tilmelding til konkrete events eller simpel online dialog på din Facebook-væg. Pointen er igen, at en engageret kunde bliver til flere engagerede kunder via den virale spredning.

 

Øg trafikken på din hjemmeside eller webshop

Udover den direkte udnyttelse af mediet har Facebook en enorm kraft i forhold til at drive trafik til din hjemmeside eller webshop. Det forudsætter naturligvis, at man bruger mediet hensigtsmæssigt, men i forhold til alle andre promoveringsmuligheder er der ingen omkostninger forbundet med almindelig brug af Facebook - og det er meget enkelt at bruge.

 

Aflæs dit omdømme

Via Facebook kan du høste konkrete og ærlige tilkendegivelser i forhold til din virksomhed, dine produkter og dine services. Med kritisk opfølgning kan dette bidrage værdifuldt til løbende udvikling af dit forretningsgrundlag.

 

Lokalisering af nye kundetyper

Facebook er et optimalt medie i forhold til at "opdage" kundegrupper, som du ikke umiddelbart havde øje for. På denne måde kan Facebook bidrage aktivt til at optimere din markedsstrategi.

 

Viral power med stort kommercielt potentiale

Med Facebook kan du tage rygtespredning til et helt nyt og kommercielt plan. Intet tiltrækker mennesker som mennesker, og Facebook tiltrækker, alt andet lige, rigtig mange mennesker.

 
 
 
 
 
INTERNE GENVEJE
Fremdrift & Vedligehold
Webdesign med mere
Google optimering
Google AdWords kampagner
 
Markedsføring på Facebook
Optimering af platforme
Konceptbeskrivelse
Budgetoptimering
INFOLINKS
INZITE på Facebook
Abonner på RSS feeds
Søg på Google
Domænetester

info@inzite.dk